web analytics
Skip to main content

Onze exclusieve merken

Albert I’m Stein

Albert I’m Stein, dat zijn premium brillen die zich toeleggen op de luxueuze, zelfverzekerde, intelligente individuen, met een vleugje elegantie.

McLaren

In samenwerking met brillenproducent L’Amy heeft McLaren, bekend uit de autowereld, titanium brilmonturen ontworpen.

Victoria Beckham

Victoria Beckham Eyewear, vakkundig gemaakt in Italië, combineert een optimaal optisch ontwerp met prestaties en bescherming.

Laurence d’Ari

Laurence d’Ari combineert Belgisch design met Italiaanse topkwaliteit. Optiek Ingelbeen is exclusieve verdeler voor Kortrijk en omstreken.

Gold & Wood

De brillen van Gold & Wood worden gemaakt in Luxemburg, zijn ontworpen met zeldzame edele materialen en zijn het resultaat van vakmanschap en perfectie.

Moscot

Het familiebedrijf van Moscot staat voor meer dan 100 jaar ongeëvenaard vakmanschap. Met deze retro brillen kies je voor een vintage look en tijdloze klasse.

Materika

Bij de brillen van Materika staat respect voor milieu centraal. Elke bril van Materika is niet alleen 100% recycleerbaar, het design is er ook op gericht om energie te besparen en het milieu te beschermen.

Mykita

Mykita is een jong duits brillenmerk uit Berlijn, opgericht in 2003. De vooruitstrevende brillen zijn uniek doordat ze geen schroeven gebruiken.

Chloe

Het merk Chloé is in 1952 opgericht door Gaby Aghion. De brillenlijn van het modemerk staat voor de vrouwelijkheid die nauw aansluit bij de uitstraling van de kledij.

Carven

Carven is opgericht in 1945 en is een high-end fashion merk dat nu ook met een elegante brillenlijn naar buiten komt.

Kuboraum

Kuboraum is een extravagant brillenmerk uit Berlijn. Kuboraum ziet brillen als maskers die de persoonlijkheid en het karakter van de drager accentueren.

Lunor

Lunor is geïnspireerd door de brilmonturen van de afgelopen eeuwen en gaat hierbij terug tot de achttiende eeuw. Deze authentieke replica’s zijn op dit moment bijzonder populair.

Liu Jo

Liu Jo is een exclusief Italiaans modelabel opgericht in 1995. De brillen van Liu Jo zijn vooral gericht op vrouwen die houden van een moderne levensstijl met een vleugje glamour.

Mont Blanc

Het Duitse bedrijf Mont Blanc is gespecialiseerd in schrijfinstrumenten. Sinds 2010 maakt Mont Blanc ook brillen waarin de perfecionistische afwerking van de vulpennen terug te vinden is.

Tom Ford

Tom Ford was jarenlang ontwerper voor Gucci en Yves Saint Laurent. Alle monturen, die met de hand worden gemaakt in Italië zijn te herkennen aan de typische T-vorm aan de slapen.

Emporio Armani

Bij Emporio Armani, een productlijn van Giorgio Armani, ligt de focus op trends en eigentijdse karaktertrekken. De brilmonturen zijn gericht op vrouwen en mannen die houden van een hippe, moderne uitstraling.

Jilsander

Jil Sander staat voor moderniteit en pure elegantie: strakke vormen, een puur design en hoogwaardig vakmanschap worden in de nieuwe brillencollectie perfect gecombineerd.

Lindberg

Het Deense merk Lindberg vervaardigt minimalistische brilmonturen en maakt hierbij vooral gebruik van titanium, waardoor de brillen niet alleen vederlicht maar ook zeer stevig zijn.

Anne et Valentin

Anne et Valentin werd in 1981 opgericht door een koppel opticiens. De kleurrijke brilmonturen springen in het oog door hun originaliteit.

Theo

Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten in 1989 zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam Theo. Vandaag wordt het eigenzinnige merk in een 50-tal landen verdeeld.

Michael Kors

De monturen en zonnebrileln van het Amerikaanse merk Michael Kors hebben een luxueuze uitstraling. De verfijnde details en kwalitatieve materialen zijn kenmerkend voor de eyewear collectie.

Gucci

Gucci is een van de meest toonaangevende luxemerken. De meeste brilmonturen zijn gemaakt uit acetaat, een kunststof, waardoor de brillen een zachte en vloeiende vormgeving hebben.

Hackett London

De collectie van het Engelse merk Hacket London bestaat hoofdzakelijk uit kunststof monturen met een klassieke Engelse uitstraling.

Dolce & Gabana

Dolce & Gabbana is het kledingmerk van twee Italiaanse modeontwerpers. Het breed assortiment van D&G staat voor luxe, elegantie, kwaliteit en een vleugje glamour.

Ray-ban

Ray-Ban is een wereldwijd marktleider op het gebied van kwaliteitsbrillen en verreweg het best verkochte brillenmerk ter wereld.

Chanel

Gabriëlle Chanel (Coco) wordt als een pionier in de modewereld gezien. In de brillen van het iconische kledingsmerk zijn heel wat elementen uit de kledinglijn terug te vinden.

Prada

De brillen van Prada staan voor eigentijdse en intellectuele luxe, gecombineerd met een moderne visie en innovatieve benaderingen.